Çocuklar için Matematik ve Programlama

Çocuklar  için Matematik ve Programlama

ÇOCUKLAR İÇİN MATEMATİK VE PROGRAMLAMA EĞİTİMİ NEDİR ?

Bu program, öğrencilerimize algoritma bilgisini aşılayarak ve matematiksel becerilerini arttırarak hayatta ki analitik düşünme becerilerini geliştirmelerini amaçlar.

EĞİTİME KİMLER KATILABİLİR ?

7- 14 yaş arası öğrenciler katılabilir.

EĞİTİM YERİ :

Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

EĞITIM TARİHLERİ :

Katılımcı profiline göre (mesai saatleri dışında) eğitim takvimi belirlenecektir.

EĞİTİM PROGRAMI :

- Okula Yardımcı Matematik

- Code Studıo İle Algoritma Geliştirme ve Analitik Düşünme

-Scratch ile Programlama

BU PROGRAM ÇOCUĞUMA NE KAZANDIRACAK ?

Eğitimin sonunda öğrencilerimiz yazılım dünyasına girmiş, analitik düşünme ve algoritma geliştirme becerisini kazanmış , matematiksel gelişimini sağlamış olur.

1. yüzyıl öğrencilerinin edinmesi gereken kazanımların başında gelen;

-Problem çözebilme

-Analiz yapabilme

-Eleştirel düşünce

-Girişimcilik vb. gibi konulara bu eğitim kapsamında giriş yapıp aynı zamanda matematiği severek öğrenirler.

BELGE VE SINAV HAKKINDA BILGILER

Yüzde 70 oranında katılım sağlanması gereken programda, eğitimin sonunda yapılacak sınavda öğrencilerimizi mezun edeceğiz. başarılı olan öğrencilerimiz, Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı sertifika almaya hak kazanacaktır.