Satış ve Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı

Programın Amacı :

Bu program; satış ve pazarlama sürecini operasyonel ve yönetsel anlamda irdeleyerek ele almakta ve satış konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahip, satış elemanları  ve yöneticileri yetiştirmeyi, aynı zamanda da satışa odaklı donanımlı satış ekipleri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Kimlere tavsiye edilir : Satış ve Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı,  satışı meslek edinmeyi düşünenlere, satış uzmanlarına ve satış yöneticilerine yönelik hazırlanmıştır;

Firmaların Satış & Pazarlama departmanlarında çalışan tecrübeli profesyoneller,

Satış Takım Liderleri, Ekip Yöneticileri,

Orta Düzey Satış Yöneticileri,

Satış konusunda bilgi sahibi olmak isteyen firma sahipleri,

Bölge Satış Temsilcileri ve Şube Satış Elemanları,

Kariyerini Satış & Pazarlama alanında yapmayı hedefleyen yeni mezunlar.

Eğitim Yeri ve Süresi : 45 saat sürecek olan eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Eğitim Tarihleri : Sonbahar dönemi için, aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru yapmanız gerekmektedir. Eğitimlerimiz hafta içi mesai saatleri dışında ve/veya hafta sonları verilmektedir.

Eğitimin Ücreti ve İade Koşulları:

Eğitim Ücreti 1.750 TL'dir. Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına 3 taksit imkanı sunulacaktır.

5 kişi ve üzeri gruplar için % 20 indirim uygulanmaktadır.

Atılım Üniversitesi personeline, Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim yapılabilecektir. Atılım Üniversitesi (Akademik-İdari) personeli;  1. derece yakınlarına (eş - çocuk – anne – baba – kardeş)  %15 indirim uygulanır.

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitime 7 iş günü kala (ve aşağısında) eğitim ücretinin %50'si kesilerek ücret iadesi yapılacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde (aşağıda ki durumlar hariç olmak üzere) ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

Eğitim Kadrosu : Eğitim, üniversitemiz akademisyenleri ile sektörde ki profesyoneller tarafından verilecektir.

Belgelendirme : Eğitim sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan ve devam zorunluluğunu karşılayan (%70) katılımcılar, Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı sertifika almaya hak kazanır.