Sözlü Dövüş Sanatı (Tongue Fu) Eğitimi

Bam telinize dokunanlara karşı ne yapıyorsunuz ?

SÖZLÜ DÖVÜŞ SANATI (TONGUE FU) PROGRAMI NEDİR ?

İnsanlar arası iletişimde husumeti, anlaşmazlıkları ve yanlış anlamaları uyuma dönüştürmeyi, sözlü çatışmalardan, ağız kavgalarından ve sinir patlamalarından kaçınmayı, sözlü saldırılara hedef olmaktan koruyacak şekilde güven içinde davranmayı, Psikolojik saldırıları etkisiz hale getirmeyi, silahsızlandırmayı, güvenli iletişim kurmayı sağlayan sözlü dövüş sanatıdır.

Eğitime Kimler Katılabilir ?

- Herkes

Eğitim Tarihleri, programı ve süresi ?

Eğitim Tarihleri :  Bildirilecektir

Eğitim süresi : 1 Gün (6 saat)

Eğitimin yeri ve ulaşım imkanı :

Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Otopark imkanımız bulunmamakta, merkeze çok yakın yerlerde ücretli otoparklar vardır.

Bu programa nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, eğitim başlamada tarihinden 1 hafta öncesine kadar online olarak müracaat edebilirsiniz. Öncelikle sisteme kayıt olunur, daha sonra yeterli kursiyer sayısına ulaşınca, sistemden ilk dönem kurs sınıfı açılır ve kredi kartı veya banka kartı ile ödemeler alınır. Bu işlemlerden sonra kursa katılacak kişilere düzenli olarak bilgilendirme e-postası gönderilir. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

Eğitimi kimler verecek ?

Buket GÖKDUMAN -  İK Yöneticisi / Yaratıcı Drama Eğitmeni

Bu program bana ne kazandıracak ?

Anlaşılması zor insanları ustaca silahsızlandırmayı, insanlara karşı dövüşken olmayan yanıtları, olumlu ve sağlıklı ilişkiler kurmayı, yara almadan ve yaralamadan var olabilmeyi sağlamayı hedeflemektedir.

Eğitimi ücreti ve iade koşulları

Eğitim ücreti 250 TL'dir. Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim imkanı sunulmaktadır.

Belge ve Sınav hakkında bilgiler

Programa katılan kişilere, ATÜSEM Katılım Belgesi verilmektedir.

Atüsem tarafından sağlanan imkanlar nelerdir ?

Kırtasiye ve ders aralarında su – çay - kahve ikramı sunulur.

Seçme-Yerleştirme ve Duyuruların Yayınlanması

Eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar ön başvuru kabul edilir. Yeterli kontenjan sağlandıktan sonra, kursiyerlerin e-postasına davetiye gönderilir ve kursa gelirken getirilmesi gereken evraklar ile diğer detaylar davetiyede belirtilir. Başvurunun, kontenjanların üzerinde olması halinde; başvuru tarihine göre yerleştirme yapılır.