Sözlü Dövüş Sanatı (Tongue Fu) Eğitimi

Bam telinize dokunanlara karşı ne yapıyorsunuz ?

SÖZLÜ DÖVÜŞ SANATI (TONGUE FU) PROGRAMI NEDİR ?

İnsanlar arası iletişimde husumeti, anlaşmazlıkları ve yanlış anlamaları uyuma dönüştürmeyi, sözlü çatışmalardan, ağız kavgalarından ve sinir patlamalarından kaçınmayı, sözlü saldırılara hedef olmaktan koruyacak şekilde güven içinde davranmayı, Psikolojik saldırıları etkisiz hale getirmeyi, silahsızlandırmayı, güvenli iletişim kurmayı sağlayan sözlü dövüş sanatıdır.

Eğitime Kimler Katılabilir ?

- Herkes

Eğitim Tarihleri, programı ve süresi ?

Eğitim Tarihleri :  Eylül 2017 (net tarih bildirilecektir)

Eğitim süresi : 1 Gün (6 saat)

Eğitimin yeri ve ulaşım imkanı :

Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Otopark imkanımız bulunmamakta, merkeze çok yakın yerlerde ücretli otoparklar vardır.

Bu programa nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, eğitim başlamada tarihinden 1 hafta öncesine kadar online olarak müracaat edebilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

Bu program bana ne kazandıracak ?

Anlaşılması zor insanları ustaca silahsızlandırmayı, insanlara karşı dövüşken olmayan yanıtları, olumlu ve sağlıklı ilişkiler kurmayı, yara almadan ve yaralamadan var olabilmeyi sağlamayı hedeflemektedir.

Eğitimi ücreti ve iade koşulları

Eğitim ücreti 250 TL'dir. Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim imkanı sunulmaktadır.

Belge ve Sınav hakkında bilgiler

Programa katılan kişilere, ATÜSEM Katılım Belgesi verilmektedir.

Atüsem tarafından sağlanan imkanlar nelerdir ?

Kırtasiye ve ders aralarında su – çay - kahve ikramı sunulur.

Seçme-Yerleştirme ve Duyuruların Yayınlanması

Aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru kabul edilmektedir. Eğitim tarihi yaklaşınca ön başvuru yapan kişilere SMS ve E-posta gönderilir ve detaylar bu epostada belirtilir. Başvurunun, kontenjanların üzerinde olması halinde; başvuru tarihine göre yerleştirme yapılır.

Buket GÖKDUMAN

İnsan Kaynakları Yöneticisi / Yaratıcı Drama Eğitmeni

1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Turkcell Akademi bünyesinde İç Eğitmen olarak başlamıştır.

Kariyer hayatına sürekli iyileşme ve gelişimle Eğitim Danışmanı olarak devam etmiş, son görevi ise yine Turkcell’in Bölge Çözüm ortağı olan NTM Elektrik Elektronik Ltd. A.Ş’de İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak kurumsallaşma çalışmalarını başlatarak kurumsallaşma ve eğitim süreci ile ilgili hedeflenmiş olan tüm aşamaları tamamlamıştır. Aynı zamanda Toplam Kalite Yönetim sisteminde Uluslararası platformda kalite ödüllerini (BID, ESQR ödülleri) alarak çalışmalarını almış olduğu ödüller ile de taçlandırmıştır.

ÖDÜLLER

2014 QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli Ödülü ( BID-U.S.A-New York)

2014 Toplam Kalite Liderliği Ödülü (ESQR -U.S.A - Las Vegas)