Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi

ÜST DÜZEY YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI NEDİR?

Yönetici Asistanları, başarıyı sağlayan kilit çalışanların başında gelmektedir. Bu denli öneme sahip olan Yönetici Asistanının, sekreterlik bilgisine ek olarak yönetim fonksiyonlarını bilen ve kurumsal tüm süreçlerde etkin rol alabilecek özelliklere sahip
olması gerekmektedir.

Bu eğitim programı ile katılımcıların, büro yönetimi, kurumsal yönetim, iletişim, organizasyon, raporlama, temsil ve protokol başta olmak üzere çalışma alanına yönelik gerekli bilgi ve becerileri kazanmaları amaçlanmıştır. Dersler konuların uzmanları tarafından uygulama ağırlıklı olarak yapılacaktır.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI ?

Bu program, üst düzey yönetici asistanları yetiştirilmesi ya da hali hazırda üst düzey yönetici asistanı olarak çalışanların daha yetkin bir konuma getirilmesini amaçlar.

EĞİTİME KİMLER KATILMALI ?

- (En az lise mezunu olma şartı aranır) - Yönetici Asistanlığı alanında uzmanlaşmak isteyenler, - Şirketlerde Yönetici Asistanı olarak çalışan kişiler, - Kariyer hedefi bu alanda çalışmak olan yeni mezunlar, - Bu alana kariyer geçişi yapmayı hedefleyen profesyoneller.

EĞİTİM TARİHLERİ : Yeterli ön başvuru sayısına ulaşıldığı takdirde katılımcı profiline göre (mesai saatleri dışında) eğitim takvimi belirlenecektir.

Eğitim PROGRAMI : -

EĞİTİM YERİ VE VE ULAŞIM İMKANI

Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Üniversitemizce otopark imkanı sunulamamakta olup, merkezimize yürüme mesafesinde anlaşmalı otoparklar bulunmaktadır.

BU PROGRAMA NASIL VE NE ZAMAN BAŞVURU YAPABİLİRİM ?

Programa, eğitim başlamada tarihinden 1 haftan öncesine kadar aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

BU PROGRAM BANA NE KAZANDIRACAK ?

Eğitimin sonunda Atılım Üniversitesi onaylı alacağınız Sertifika ile bu alanda kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanabilir, eksikliklerinizi kapatabilir, Uluslararası ve Akademik düzeyde bilgi ve vizyon sahibi olursunuz.

EĞİTİM ÜCRETİ VE İADE KOŞULLARI

Eğitim Ücreti 750 TL'dir. Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına 2 taksit imkanı sunulacaktır.

5 kişi ve üzeri gruplar için % 20 indirim uygulanmaktadır.

Atılım Üniversitesi personeline, Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim yapılabilecektir. Atılım Üniversitesi (Akademik-İdari) personeli;  1. derece yakınlarına (eş - çocuk – anne – baba – kardeş)  %15 indirim uygulanır.

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitime 7 iş günü kala (ve aşağısında) eğitim ücretinin %50'si kesilerek ücret iadesi yapılacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde (aşağıda ki durumlar hariç olmak üzere) ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

*  Aşağıda belirtilen sebeplerden bir veya birkaçının oluşması hâlinde kurumdan ayrılanların, ayrılış tarihinden sonraki aylara, günlere ve saatlere isabet eden ödemesi gereken ücretleri talep edilmez. Kurstan ayrılan kişinin kalan ücretlerinin talep edilmeyeceği durumlar :

• Heyet Raporu alarak (rapor açıklamasında, “kursiyerin eğitime devam edemeyeceği” içerecek) sağlık sebebiyle kurumdan ayrılması,
  • Kurumun kapanması,
  • Kurumun eğitim-öğretim ortamının eğitim verilmesine engel teşkil edecek şekilde olumsuz yönde değiştiğinin resmi makamlarca tespit edilmesi.

BELGE VE SINAV HAKKINDA BİLGİLER

Eğitim programına % 80 oranında katılım sağlanmak zorundadır. Eğitime katılanlara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı belge verilir.

Prof.Dr. Dilaver Tengilimoğlu

Prof.Dr. Ertuğrul Yaman