Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi

Detaylı Bilgi İçin;
atusem@atilim.edu.tr
0312 586 88 37

Yönetici Asistanları, başarıyı sağlayan kilit çalışanların başında gelmektedir. Bu denli öneme sahip olan Yönetici Asistanının, sekreterlik bilgisine ek olarak yönetim fonksiyonlarını bilen ve kurumsal tüm süreçlerde etkin rol alabilecek özelliklere sahip
olması gerekmektedir.

Bu eğitim programı ile katılımcıların, büro yönetimi, kurumsal yönetim, iletişim, organizasyon, raporlama, temsil ve protokol başta olmak üzere çalışma alanına yönelik gerekli bilgi ve becerileri kazanmaları amaçlanmıştır. Dersler konuların uzmanları tarafından uygulama ağırlıklı olarak yapılacaktır.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI ?

Bu program, üst düzey yönetici asistanları yetiştirilmesi ya da hali hazırda üst düzey yönetici asistanı olarak çalışanların daha yetkin bir konuma getirilmesini amaçlar.

EĞİTİME KİMLER KATILMALI ?

- (En az lise mezunu olma şartı aranır) - Yönetici Asistanlığı alanında uzmanlaşmak isteyenler, - Şirketlerde Yönetici Asistanı olarak çalışan kişiler, - Kariyer hedefi bu alanda çalışmak olan yeni mezunlar, - Bu alana kariyer geçişi yapmayı hedefleyen profesyoneller.

EĞİTİM TARİHLERİ : 1 – 10 TEMMUZ 2017

EĞİTİM SÜRESİ : 40 SAAT (HAFTA İÇİ 17:00 – 20:00 - HAFTA SONU 09:00 – 17:00)

Eğitim PROGRAMI : - Büro Yönetimi - Halkla İlişkiler - Protokol Kuralları - Etkili İletişim ve Beden Dili - Organizasyon Becerileri ve görevleri - Etkili ve Güzel Konuşma - Toplantı yönetimi - Zaman ve Stres Yönetimi - Yazışma Kuralları ve Dosyalama - Yönetici Asistanın imaj ve giyim Kuşam - Öfke kontrolü - Kişisel İmajın Tanımı ve Giyim Tarzlarının Önemi

EĞİTİM YERİ VE VE ULAŞIM İMKANI

Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Üniversitemizce otopark imkanı sunulamamakta olup, merkezimize yürüme mesafesinde anlaşmalı otoparklar bulunmaktadır.

BU PROGRAMA NASIL VE NE ZAMAN BAŞVURU YAPABİLİRİM ?

Programa, eğitim başlamada tarihinden 1 haftan öncesine kadar aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

EĞİTİMİ KİMLER VERECEK ?

Prof.Dr. Dilaver Tengilimoğlu

Prof.Dr. Ertuğrul Yaman

Buket GÖKDUMAN / İK Yöneticisi-Yaratıcı Drama Eğitmeni

BU PROGRAM BANA NE KAZANDIRACAK ?

Eğitimin sonunda Atılım Üniversitesi onaylı alacağınız Sertifika ile bu alanda kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanabilir, eksikliklerinizi kapatabilir, Uluslararası ve Akademik düzeyde bilgi ve vizyon sahibi olursunuz.

EĞİTİM ÜCRETİ VE İADE KOŞULLARI

Eğitim ücreti 850 TL'dir. Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim imkanı sunulmaktadır. Programa 14 kişinin altında katılım olması durumunda, program ileri bir tarihe ertelenir ve ön başvuru yapan kişilere konu hakkında bilgilendirme yapılır.

BELGE VE SINAV HAKKINDA BİLGİLER

Eğitim programına % 80 oranında katılım sağlanmak zorundadır. Eğitime planlanıpta daha düşük oranda katılım sağlayanlara sertifika verilmez, yalnızca katılım belgesi verilir.

Seçme-Yerleştirme ve Duyuruların Yayınlanması

Eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar, aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru kabul edilir. Yeterli kontenjan sağlandıktan sonra, kursiyerlerin e-postasına davetiye gönderilir ve detaylar davetiyede belirtilir. Başvurunun, kontenjanların üzerinde olması halinde; başvuru tarihine göre yerleştirme yapılır.