Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı

1 oturum | 42 saat
Atüsem 504
Toplam 2500 TL
Ön ödeme olarak 250 TL tahsil edilecektir.
(KDV Dahil)

Bu sınıf sona ermiştir.

> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Değerli Takipçilerimiz,

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı, katılımcı profiline göre haftaiçi 17:30'dan sonra veya haftasonları verilecektir.

Sınıfa kayıt olabilmek için, 250 TL ön kayıt ücretini yatırmanız gerekmektedir. Geriye kalan (2.250 TL) ücret için, yalnızca bonus ve maximum özellikli kredi kartlarına 3 taksit imkanı sunulacaktır. Bonus veya maksimum kartı olmayan kişilerin, kalan ödeme olan 2.250 TL'yi eğitimin başladığı hafta aşağıda yer alan hesap numarasına yatırması gerekmetedir.

5 kişi ve üzeri gruplara %20 indirim yapılmaktadır.

Atılım Üniversitesi personeline, Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim, Atılım Üniversitesi (Akademik-İdari) personeli;  1. derece yakınlarına (eş - çocuk – anne – baba – kardeş)  %15 indirim uygulanmaktadır.

Ödemelerinizi 2 türlü yapabilirsiniz.

1. ÖDEME ŞEKLİ : Kredi kartı veya banka kartı ile (SSL Korumalı İnternet Sitemizden) online olarak güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  1. ÖDEME ŞEKLİ : Ödemelerini Havale, EFT veya Banka Şubelerinden yapmak isteyen kursiyerlerimiz için banka bilgileri aşağıda sunulmuştur. (Ödemelerini bu yolla (Havale-EFT) yapmak isteyen kişilerin, dekontun açıklama kısmına " Eğitime katılıacak kişinin ad - soyad ve eğitim adı" bilgilerini yazması zorunludur. Ödeme gerçekleştikten hemen sonra dekontun bir örneğini; atusem@atilim.edu.tr ye göndermesi gerekmektedir.

ATÜSEM BANKA BİLGİLERİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ATÜMEK İKTİSADİ KAMU MÜESSESESİ