Kariyerinde Atılım Yap!
D Kuru Dijital Öğretim Seti (mPAD 8 ile)

Temel İngilizce Bölümü’nde (İngilizce Hazırlık Okulu) öğrenim görecek olan öğrencilerimizin İngilizce seviyelerine göre edinmeleri gereken Dijital Öğretim Seti satışları için yapılacak ödemeler 12.09.2023 ile 19.09.2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Dijital Öğretim Seti fiyatları İngilizce Yeterlik Sınavı sonucuna göre yerleştirildiğiniz seviyelere göre aşağıdaki gibidir.
Ödeme Yöntemi :
Online ödeme işlemleri için lütfen aşağıdaki linkleri tıklayınız. Ödemelerde Maximum özellikli kartlara 3 taksit seçeneği bulunmaktadır.
ÖNEMLİ NOT: Ödeme öncesi isminizi yazarken isminizin yanına parantez içinde Öğrenci No, ve Kur bilginizi mutlaka giriniz Örnek: Hasan Güneş (22235465401, A Kuru)
Teslimat :
Ödeme yapan öğrencilerimiz “Dijital Öğretim Setini” Yabancı Diller Yüksekokulu, G Katından 20.09.2023 - 26.09.2023 tarihleri arasında teslim alabilirler.