Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi

Programın Amacı

Bu eğitim ile amaç; akıcı ve anlaşılır konuşma becerisini, bireyin kendisini etkili bir biçimde ifade edebilmesini, topluluk önünde konuşurken heyecanını kontrol edebilmesini, sesini ve beden dilini etkili biçimde kullanabilmesini sağlamaktır.

Kimlere tavsiye edilir ?

Herkese tavsiye edilmektedir.

Eğitim süresi : 6 saat

Eğitim Yeri : Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak müracaat edebilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız. (İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.

Eğitimi ücreti

Eğitim Ücreti 300 TL'dir.

İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat edip, indirim kuponu alması gerekmektedir.

Belge ve sınav hakkında bilgiler

Eğitime katılanlara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı katılım belgesi verilir.

Eğitmen :

Uzman Psikolog Sibel DÜZAKIN