Hastalık Sürecinde Çocukla İletişim Eğitimi

Eğitiminin Amacı :

Hastalık sürecinin çocuk tarafından algılanma biçimi ve çocuk üzerine etkisi, gelişim dönem özelliklerine göre hastalık sürecinde çocuklarda iletişim özellikleri ve bu süreçte çocuklarla iletişimde kullanılan teknikler konusunda katılımcılara bilgi ve beceri kazandırmaktır.

Eğitime Kimler Katılabilir?

• Sağlık öğrencileri ve personelleri
  • Çocuklarla Çalışan Tüm Profesyoneller
  • Ebeveynler

Katılımcıların Kazanımları :

Bu eğitim sonunda katılımcılar;  hastalık sürecinin çocuk üzerine etkileri ve bu etkilerin iletişim sürecine yansıması konusunda farkındalık kazanır, çocuklarda gelişim dönem özelliklerine göre çocukla iletişimdeki özellikleri tanımlar, hastalık sürecinde çocuklarda kullanılan iletişim tekniklerini uygulayabilir.

Eğitim Tarihi :

2021 yılında açılacak eğitimlerimiz için aşağıda ki link üzerinden ön başvuru yaptığınız takdirde, ön kaydınız tamamlanacak ve açılacak ilk eğitimin tarihleri hakkında SMS ve E-POSTA ile bilgilendirileceksiniz.

Eğitim Süresi :

8 saat (Uzaktan eğitim, canlı ders)

Eğitim Yöntemi :

Eğitim, uzaktan eğitim modeli Zoom üzerinden canlı dersler şeklinde yapılacaktır.

Belge ve Sınav :

Yoklamalar, zoom üzerinden takip edilecek olup; kursiyer eğitime % 80 oranında katılım sağlanmak zorundadır. Eğitimin başarı ile tamamlayan kursiyerlere; Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı resmi belge verilecektir.

Doç. Dr. Handan BOZTEPE

Atılım Üniversitesi