İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NEDİR ?

Bu program, Personel Yönetimi ile İnsan Kaynakları yönetimi alanındaki farklılıkları, İnsan Kaynakları yönetimi fonksiyonlarının stratejik rolünü, işletme yapılanmasındaki yerini, insan gücü planlamasını, seçme-yerleştirme süreçlerini, yetkinliklere dayalı mülakat yapılmasını, performans yönetimini, iş değerlemesi, bordrolama-özlük ve ücret yönetimini esas alan konuları kapsamaktadır. İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimleri; nitelikli İnsan Kaynağı Uzmanlarının yetiştirilmesi ile katılımcının bu alanda gelişimini ve değerini artıracak bir programdır.

EĞİTİM KİMLERE TAVSİYE EDİLİR ?

- İnsan Kaynakları alanında uzmanlaşmak isteyenler,

- Şirketlerin insan kaynakları bölümünde çalışan İK uzmanları ve orta düzey yöneticileri,

- Şirketlerin bölüm, departman ve ekip yöneticileri,

- Şirket sahipleri ve yönetici adayları,

- Kariyer hedefi İK alanında çalışmak olan yeni mezunlar,

- İK alanına kariyer geçişi yapmayı hedefleyen profesyoneller.

- Bu eğitime katılabilmek için, en az “Ön Lisans Mezunu olmak” veya "Lisans son sınıf öğrencisi olmak" şartı aranır.

EĞİTİM YÖNTEMİ :

Derslerin tamamı sanal sınıfımızda canlı dersler şeklinde yapılacak olup, her yerden katılım sağlayabilirsiniz.

EĞİTİM SÜRESİ :

64 saat

EĞİTİM TARİHİ :

29 Mayıs 2021

BU PROGRAMA NASIL BAŞVURABİLİRİM ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak ön başvuru yapmanız gerekmektedir. (Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız)

EĞİTİM KADROSU :

Eğitim; alanlarında uzman akademisyenlerimiz, sektörde uzun yıllar hizmette bulunmuş İnsan Kaynakları Yöneticileri tarafından verilecektir.

KAZANIMLARIM NELER OLACAK ?

Eğitimin sonunda Atılım Üniversitesi onaylı alacağınız sertifika ile İnsan Kaynakları alanında kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanabilir, bu alanda Uluslararası ve Akademik düzeyde bilgi ve vizyon sahibi olursunuz.

BELGE

Katılımcılara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı resmi sertifika verilir.

Buraya tıklayarak ön başvuru yapabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim (Canlı Ders)
1750 TL (KDV Dahil)

Hemen Başvur