İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NEDİR ?

Bu program, Personel Yönetimi ile İnsan Kaynakları yönetimi alanındaki farklılıkları, İnsan Kaynakları yönetimi fonksiyonlarının stratejik rolünü, işletme yapılanmasındaki yerini, insan gücü planlamasını, seçme-yerleştirme süreçlerini, yetkinliklere dayalı mülakat yapılmasını, performans yönetimini, iş değerlemesi, bordrolama-özlük ve ücret yönetimini esas alan konuları kapsamaktadır. İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimleri; nitelikli İnsan Kaynağı Uzmanlarının yetiştirilmesi ile katılımcının bu alanda gelişimini ve değerini artıracak bir programdır.

EĞİTİM KİMLERE TAVSİYE EDİLİR ?

- İnsan Kaynakları alanında uzmanlaşmak isteyenler,

- Şirketlerin insan kaynakları bölümünde çalışan İK uzmanları ve orta düzey yöneticileri,

- Şirketlerin bölüm, departman ve ekip yöneticileri,

- Şirket sahipleri ve yönetici adayları,

- Kariyer hedefi İK alanında çalışmak olan yeni mezunlar,

- İK alanına kariyer geçişi yapmayı hedefleyen profesyoneller.

- Bu eğitime katılabilmek için, en az “Ön Lisans Mezunu olmak” veya "Lisans son sınıf öğrencisi olmak" şartı aranır.

EĞİTİM TARİHİ  VE PROGRAMI

Eğitim Tarihleri : Yeterli ön başvuru sayısına ulaşıldığı takdirde katılımcı profiline göre (mesai saatleri dışında) eğitim takvimi belirlenecektir.

Eğitim Süresi : 76 Saat

Eğitim programı : Aşağıdadır

EĞİTİM YERİ VE ULAŞIM DURUMU

Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.

BU PROGRAMA NASIL BAŞVURABİLİRİM ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak ön başvuru yapmanız gerekmektedir. (Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız)

KİMDEN EĞİTİM ALACAĞIM ?

Eğitim; alanlarında uzman Akademisyenlerimiz, İnsan Kaynakları Yöneticileri ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerimizce verilecek olup, eğitmen isimleri eğitim programı tablosunda sunulmuştur.

KAZANIMLARIM NELER OLACAK ?

Eğitimin sonunda Atılım Üniversitesi onaylı alacağınız Sertifika ile İnsan Kaynakları alanında kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanabilir, bu alanda Uluslararası ve Akademik düzeyde bilgi ve vizyon sahibi olursunuz.

EĞİTİM ÜCRETİ

Eğitim Ücreti 2.500 TL'dir. Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına 3 taksit imkanı sunulacaktır.

3 kişilik gruplar için %10, 5 kişi ve üzeri gruplar için % 20 indirim uygulanmaktadır.

Atılım Üniversitesi personeline, Atılım Üniversitesi Mezunları Derneği Üyelerine ve Atılım Üniversitesi öğrencilerine % 20 indirim yapılabilecektir. Atılım Üniversitesi (Akademik-İdari) personeli;  1. derece yakınlarına (eş - çocuk – anne – baba – kardeş)  %15 indirim uygulanır.

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitime 7 iş günü kala (ve aşağısında) eğitim ücretinin %50'si kesilerek ücret iadesi yapılacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde (aşağıda ki durumlar hariç olmak üzere) ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

BELGE VE KATILIM BİLGİLERİ

Eğitime % 80 oranında katılım sağlanmak zorundadır. Katılımcılara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı sertifika verilir.

ATÜSEM TARAFINDAN SAĞLANAN İMKANLAR NELERDİR ?

Kırtasiye ile ders aralarında su-çay-kahve ikramı ücretsiz sunulur.

SEÇME - YERLEŞTİRME VE DUYURU

Aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru kabul edilmektedir. Eğitim tarihi yaklaşınca ön başvuru yapan kişilere SMS ve E-posta gönderilir ve detaylar bu epostada belirtilir. Başvurunun, kontenjanların üzerinde olması halinde; ödeme tarihine göre yerleştirme yapılır.

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ EĞİTİM PROGRAMI

SIRA NO