İş Hayatında Duygusal Zeka Eğitimi

Programın Amacı

Kişisel farkındalığı artırmak, neye nasıl tepki verdiğini anlamak, iletişim şeklini farketmek, hayata bakış açılarını gözden geçirmek, esneklik, problem çözme, yaratıcılık gibi konulardaki tavırlarla yüzleşmek, empati becerisini test etmek, istenmeyen sonuçlara yol açan zihinsel yapıları, düşünceler, inançlar ve değerleri iş yaşamında dengeli biçimde kullanma becerisini kazanmak.

Kimlere tavsiye edilir ?

Herkese tavsiye edilmektedir.

Eğitim süresi : 4 saat

Eğitim Yeri : Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak müracaat edebilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız. (İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.

Eğitimi ücreti

Eğitim Ücreti 300 TL'dir.

İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat edip, indirim kuponu alması gerekmektedir.

Belge ve sınav hakkında bilgiler

Eğitime katılanlara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı katılım belgesi verilir.

Eğitmen :

Uzman Psikolog Sibel DÜZAKIN