İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ

7036 sayılı İş Mahkemeleri Kanunu'nun 3. maddesinde, “Kanuna, bireysel veya toplu iş sözleşmesine dayanan işçi veya işveren alacağı ve tazminatı ile işe iade talebiyle açılan davalarda, arabulucuya başvurulmuş olma" dava şartının getirilmesinin ardından eğitim programımız başlamıştır.

Eğitime Kimler Katılabilir ?

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim programına sadece arabuluculuk siciline kayıtlı Arabulucular başvurabileceklerdir.

Eğitim Yeri :

Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi şehrin merkezi Kızılay’da (Akay Kavşağı) olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.

Eğitim Tarihleri :

Açılacak eğitimlerimiz için aşağıda ki link üzerinden ön başvuru yaptığınız takdirde, ön kaydınız tamamlanacak ve açılacak ilk eğitimin tarihleri hakkında SMS ve E-POSTA ile bilgilendirileceksiniz.

Eğitim İçeriği :

İlgili yönetmelik kapsamında, eğitime katılacak kişilere ; on altı saati teorik ve on altı saati uygulamalı olmak üzere asgari otuz altı saat arabuluculuk eğitimi verilecektir. (Eğitime, 1/12 oranında devam zorunluluğu vardır)

EĞİTİM ÜCRETİ:

KDV dahil 1.500 TL

----------------------------------------

Ödemelerinizi 2 türlü yapabilirsiniz.

1. ÖDEME ŞEKLİ : Kredi kartı (Bonus karta 4 taksit) veya banka kartı ile (SSL Korumalı İnternet Sitemizden) online olarak güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  1. ÖDEME ŞEKLİ : Ödemelerini Havale, EFT veya Banka Şubelerinden yapmak isteyen kursiyerlerimiz için banka bilgileri aşağıda sunulmuştur. (Ödemelerini bu yolla (Havale-EFT) yapmak isteyen kişilerin, ödeme gerçekleştikten hemen sonra banka dekontunun bir örneğini; atusem@atilim.edu.tr’ye göndermesi ve teyit alması gerekmektedir)

ATÜSEM BANKA BİLGİLERİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ATÜMEK İKTİSADİ KAMU MÜESSESESİ

İş Bankası Yıldız Ticari Şube

Şube No : 4394 - Hesap No :17500

IBAN : TR51 0006 4000 0014 3940 0175 00

ÖDEMELER HAKKINDA :

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitime 7 iş günü kala (ve aşağısında) hiçbir şartta ve şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde (aşağıda ki durumlar hariç olmak üzere) ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

*  Aşağıda belirtilen sebeplerden bir veya birkaçının oluşması hâlinde kurumdan ayrılanların, ayrılış tarihinden sonraki aylara, günlere ve saatlere isabet eden ödemesi gereken ücretleri talep edilmez. Kurstan ayrılan kişinin kalan ücretlerinin talep edilmeyeceği durumlar :

• Heyet Raporu alarak (rapor açıklamasında, “kursiyerin eğitime devam edemeyeceği” içerecek) sağlık sebebiyle kurumdan ayrılması,
  • Kurumun eğitim-öğretim ortamının eğitim verilmesine engel teşkil edecek şekilde olumsuz yönde değiştiğinin resmi makamlarca tespit edilmesi.