Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri

Programın Amacı

Bu eğitim, iş hayatında karşılaşılabilecek problem türleri, her bir problem türüne ilişkin çözüm süreci ve kullanılabilecek teknikler konusunda gerekli araç, yöntem ve kavramları aktarmayı hedefler.

Kimlere tavsiye edilir ?

Herkese tavsiye edilmektedir.

Eğitim süresi : 4 saat

Eğitim Yeri : Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak müracaat edebilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız. (İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.

Eğitimi ücreti

Eğitim Ücreti 300 TL'dir.

İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat edip, indirim kuponu alması gerekmektedir.

Belge ve sınav hakkında bilgiler

Eğitime katılanlara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı katılım belgesi verilir.

Dr.Öğr.Üy. Ceyhan ÇİĞDEMOĞLU

Buraya tıklayarak ön başvuru yapabilirsiniz.
300 TL (KDV Dahil)

Hemen Başvur