Ticaret Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar

Eğitimin Amacı :

Katılımcıların, bilirkişilik faaliyetlerini yeni mevzuata göre yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Yeni Mevzuatı görüntülemek için tıklayınız.

Eğitim Süresi :

Eğitim 24 saattir.

Derslerin tamamı Uzaktan Eğitim (Canlı Ders) şeklinde verilecektir.

Eğitime kayıt yaptıran her bir kursiyere, eğitim tarih ve saatlerinde uzaktan eğitim sistemine girebilecekleri kullanıcı adı ve şifreler gönderilecektir.

Eğitim Tarihleri :

9 Temmuz 2020 Perşembe - 18:30 - 22:30

10 Temmuz 2020 Cuma - 18:30 - 22:30

11 Temmuz 2020 Cumartesi - 13:30 - 19:30

12 Temmuz 2020 Pazar - 13:30 - 19:30

Belgelendirme :

Katılımcıların, dersler esnasında Uzaktan Eğitim sisteminde katılım durumları kontrol edildikten sonra; eğitimlerini tamamlayan katılımcılara eğitimi tamamladıklarına dair belge verilecektir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim ?

Programa, buraya tıklayıp ödeme yaparak kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

TİCARİ İŞLETME

• Eşya Taşıma
  • Yolcu Taşıma

Eğitimin  Ücreti :

Eğitim Ücreti 650 TL'dir. Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına 3 taksit imkanı sunulacaktır.

• 3-4-5 kişilik gruplara %15,
  • Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği üyelerine %20,
  • Atılım Üniversitesi 1. derece personel yakınlarına %15 indirim olanağı sunulacaktır.

(Grup talebi için atusem@atilim.edu.tr ye mail atıldıktan sonra, 03125868845'ten teyit alınması gerekmektedir)

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitime 7 iş günü kala (ve aşağısında) hiçbir şartta ve şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.