Topluluk Önünde Konuşabilme ve Sunum Teknikleri

Programın Amacı

Katılımcıların; başarılı, dinleyenlere hitap eden, akıllarda kalan, ikna edici, saygı ve güven uyandıran konuşmalar hazırlamaları ve sunmaları için bilgi ve beceri kazandırmaktır.

Kimlere tavsiye edilir ?

Herkese tavsiye edilmektedir.

Eğitim süresi : 4 saat

Eğitim Yeri : Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak müracaat edebilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız. İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.

Eğitimi ücreti

Eğitim Ücreti 300 TL'dir.

İndirimli olarak bu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin "Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne" bizzat müracaat edip, indirim kuponu alması gerekmektedir.

Belge ve sınav hakkında bilgiler

Eğitime katılanlara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı katılım belgesi verilir.

Eğitmen :

Doç.Dr. Elif EŞİYOK