Tüketici Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar

Eğitimin Amacı :

Katılımcıların, bilirkişilik faaliyetlerini yeni mevzuata istinaden yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Yeni Mevzuatı görüntülemek için tıklayınız.

Eğitim Süresi :

Eğitim 30 saattir.

Derslerin tamamı Uzaktan Eğitim (Canlı Ders) şeklinde verilecektir.

Eğitime kayıt yaptıran her bir kursiyere, eğitim tarih ve saatlerinde uzaktan eğitim sistemine girebilecekleri şifre gönderilecektir.

Belgelendirme :

Katılımcıların, dersler esnasında Uzaktan Eğitim sisteminde katılım durumları kontrol edildikten sonra; eğitimlerini tamamlayan katılımcılara eğitimi tamamladıklarına dair belge verilecektir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan ön başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

• Amaç, Kapsam ve Tanımlar
  • Tüketici Sözleşmelerindeki Haksız Şartlar
  • Satıştan Kaçınma
  • Sipariş Edilmeyen Mal Ve Hizmetler
  • Ayıplı Mal Ve Hizmetler (Eksik İş – Eksik İfa – Ayıplı İfa Kavramları)
  • Ayıplı Maldan Sorumluluk - Tüketicinin Seçimlik Hakları
  • Ceza Hükümleri
  • Cezalarda Yetki Ve İtiraz
  • Çeşitli Hükümler
  • Yiyecek Taklidi Ürünler - Piramit Satış Sistemleri - Test, Muayene Ve Analizler

Eğitimin  Ücreti :

Eğitim Ücreti 1.000 TL'dir. Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına 3 taksit imkanı sunulacaktır.

***  1.000 TL kayıt ücretini 2 şekilde ödeyebilirsiniz :

1. ÖDEME ŞEKLİ : Kredi kartı veya banka kartı ile (SSL Korumalı İnternet Sitemizden) online olarak güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  2. ÖDEME ŞEKLİ : Ödemelerini Havale, EFT veya Banka Şubelerinden yapmak isteyen kursiyerlerimiz için banka bilgileri aşağıda sunulmuştur. (Ödemelerini bu yolla (Havale-EFT) yapmak isteyen kişilerin, ödeme gerçekleştikten sonra banka dekontunu; atusem@atilim.edu.tr’ye göndermesi ve teyit alması gerekmektedir)

*** Ayrıca ; Atılım Üniversitesi 1. derece personel yakınlarına %10; Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği üyeleri ve personeline %20 indirim ve 3-4-5 kişilik gruplara %10 indirim olanağı sunulacaktır.

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitime 7 iş günü kala (ve aşağısında) hiçbir şartta ve şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

HAVALE - EFT İÇİN BANKA BİLGİLERİMİZ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ATÜMEK İKTİSADİ KAMU MÜESSESESİ