Yapılarda Su - Isı Yalıtımı ve Bina Güçlendirme Uygulamaları

Eğitimin Amacı

• Katılımcılarının bu konulardaki yetkinliklerini arttırmak.
  • Saha uygulamalarının nasıl olduğunu, kullanılan malzemelerin nerede ve nasıl kullanılması gerektiğini öğretmek.
  • Uygun sistem detaylarının usulünce uygulanmasının sağlanmasıyla birlikte yapı güvenliği ve uygulamalarda tekrarlanan hataların önüne geçmek. Bu suretle nitelikli iş gücü sağlamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak.

Eğitimin Katılımcıya Kazandırdıkları

• Güncellenmiş uygulama detaylarına vakıf olmak.
  • Yeni malzeme ve uygulama yöntemleri öğrenmek
  • Yeni su yalıtım yönetmeliği hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Sahada uygulama yapanların o anda takıldıkları teknik sorun ve detaylara çözüm bulmak.
  • Eğitim sonrasında iletişimin devam etmesi sayesinde eğitim sonrasında da olabilecek teknolojik gelişmelerden haberdar olmak.
  • Katılımcıların bu eğitim sonucu elde edecekleri bilgi ve deneyimlerle olası yanlış uygulamalarının önüne geçilmesi suretiyle ekonomik kazançlar elde etmek.

Eğitimin Hedef Kitlesi

• Mimarlar
  • İnşaat Mühendisleri
  • İnşaat Teknikerleri
  • Meslek Lisesi ( Yapı Bölümü öğrencileri)
  • Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, İnşaat Teknikerliği bölümlerinde halen okumakta olan öğrenciler ve öğretmenler
  • Malzeme üreticileri ve satıcıları( hırdavat satıcıları, inşaat malzemesi satıcıları vb.)
  • Devlet Su İşleri teknik personeli
  • Karayolları Genel Müdürlüğü teknik personeli
  • Çevre Bakanlığı Teknik personeli
  • İkamet amaçlı inşaat müteahhitler,
  • Konut amaçlı olmayan inşaat ve altyapı müteahhitleri
  • İnşaat tamamlayıcı işleri yapanlar,
  • Peyzaj çevre düzenleme ve yapısalları faaliyetleri yürütenler,
  • Oteller ve konaklama tesisleri teknik birimleri,
  • Proje hizmetleri alanında faaliyet gösteren pazarlama ve uygulamaya ihtiyaç duyan kişiler.

Eğitimin Süresi

8 saat

Eğitimin Ücreti

Eğitim Ücreti 1.000 TL'dir. Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına 2 taksit imkanı sunulacaktır.

3 kişi ve üzeri gruplar için %10 indirim uygulanmaktadır.

Eğitim Yeri

Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Belgelendirme

Eğitime % 80 katılım zorunlu olup, eğitim sonunda Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı belge verilecektir.

1.  Yeni Su Yalıtım Yönetmeliğinin incelenmesi

2.  Yapılarda Su / Isı Yalıtım Sistemleri Nelerdir? , Nasıl Uygulanırlar?
    - Temel yalıtımı
    - Teras yalıtımı
    - Su deposu yalıtımı
    - Mantolama ısı yalıtımı

3. Bina Güçlendirme Sistemleri Nelerdir? Nasıl Uygulanırlar?
    - Karbon lifler
    - Demir filizi ekimi
    - Profiller ve beton dökümü ile perde, kolon güçlendirme.
    - Epoxy enjeksiyon
    - Epoxy ve çimento esaslı tamir harçları

4. Yapı Kimyasalları Nelerdir? Nerelerde Ve Nasıl Uygulanırlar?
    - Katkılar
    - Harçlar
    - Yardımcı malzemeler
    - Derz dolgu malzemeleri

Eğitim,  mesleğinde 33 yıllık deneyime sahip olan, İnşaat Mühendisi Akın Keskin tarafından verilmektedir. Konunun hem uygulama hem de eğitim tarafında bulunmakta olup, bu konuda;  yazmış olduğu kitabı ve yönetmekte olduğu internet bilgi portalı mevcuttur. Kamu da ve Sivil Toplum Kuruluşlarında bu konularda pek çok eğitimler vermiş ve vermeye devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere 100.000 m2 ye varan yalıtım ve güçlendirme uygulamaları deneyimi vardır.

Akın KESKİN (İnşaat Mühendisi)

PROGRAM HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AKIN KESKİN 0532 304 78 07 NOLU TELEFONLA İRTİBAT KURABİLİRSİNİZ.