Zor İnsanlarla Başa Çıkma Teknikleri

Programın Amacı

Zor insan profillerini tanımak, iletişim kurma yöntemleri, zor durumları yönetebilmek, zorlayıcı davranışlar karşısında iletişimi kolaylaştırıcı yaklaşımların nasıl uygulanacağını anlatarak; zor durumlar karşısında kontrollü davranabilmeyi ve karşımızdaki kişiyi anlayarak durumu yönetmeyi sağlamaktır.

Kimlere tavsiye edilir ?

Herkese tavsiye edilmektedir.

Eğitim süresi : 3 saat

Nasıl ve ne zaman başvuru yapabilirim ?

Programa, aşağıda bulunan kısımdan online olarak ön başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ile ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen atusem@atilim.edu.tr ye mail atınız.

Eğitimi ücreti

Eğitim Ücreti 200 TL'dir.

Atılım Üniversitesi Mezunlarına %10, Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği Üyelerine %20 indirim uygulanmaktadır.

Belge ve sınav hakkında bilgiler

Eğitime katılan ve sonunda yapılacak olan sınavdan %70 ve üzeri başarı sağlayanlara Atılım Üniversitesi Rektörü onaylı katılım belgesi verilir.

Buraya tıklayarak ön başvuru yapabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim
200 TL (KDV Dahil)