Kariyerinde Atılım yap
A Kuru Dijital Öğretim Seti (Mpad 7 ile)

Sınıf Genel Bilgileri

A Kuru Dijital Öğretim Seti (Mpad 7 ile)
4500 TL (KDV Dahil)

Hemen Başvur
Kontenjan henüz dolmadı.
> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Temel İngilizce Bölümü’nde (İngilizce Hazırlık Okulu) öğrenim görecek olan öğrencilerimizin İngilizce seviyelerine göre edinmeleri gereken Dijital Öğretim Seti satışları için yapılacak ödemeler 05.09.2022 ile 13.09.2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Dijital Öğretim Seti fiyatları İngilizce Yeterlik Sınavı sonucuna göre yerleştirildiğiniz seviyelere göre aşağıdaki gibidir.

Ödeme Yöntemi

Online ödeme işlemleri için lütfen yukarıdaki "Hemen Başvur'a" tıklayınız. Ödemelerde Bonus özellikli kartlara 3 taksit seçeneği bulunmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Ödeme öncesi isminizi yazarken, isminizin yanına parantez içinde Öğrenci No ve Kur bilginizi mutlaka giriniz Örnek: "Hasan Güneş (22235465401, A Kuru)"

Teslimat :

Ödeme yapan öğrencilerimiz “Dijital Öğretim Setini” Yabancı Diller Yüksekokulu, G Katından 12.09.2022 - 20.09.2022 tarihleri arasında teslim alabilirler.

Oturumlar

Tarih Süre Yer Konu Eğitmen