Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi

300 TL (KDV Dahil)

Hemen Başvur
Kontenjan henüz dolmadı.
> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Tarih :

28 Ocak 2020 (10:00 - 16:00)

Eğitim Yeri:

Eğitimin verileceği Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; şehrin merkezi Kızılay’da olup, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. (Akay Kavşağı No : 7)

Diğer olanaklar :

Snack ikramlarımız ücretsiz olarak sunulacaktır.

Ücret ve Ödeme Yöntemleri :

Eğitim ücreti 300 TL'dir. Atılım Üniversitesi Personeline veya Mezunlar Derneği üyelerine %20, Atılım Üniversitesi 1. derece personel yakınlarına %15 indirim olanağı sunulacaktır.

Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'ne başvurup, kupon kodu alan öğrencilerimiz için bu eğitimin bedeli 130 TL'dir. Öğrencilerimiz; Ortak Eğitim Koordinatörlüğü tarafından kendilerine verilen kodu, ödeme sayfasında kullanarak indirimli bir şekilde (130 TL) bu eğitime kaydolabilirler. Başvuru sayısının fazla olması nedeniyle; ödeme sırasına göre sınıfa yerleştirme yapılacaktır.

Bonus ve Maksimum özellikli kredi kartlarına, peşin fiyatına 2 taksit yapılabiliecektir.

*** Kayıt ücretini 2 şekilde ödeyebilirsiniz :

1. ÖDEME ŞEKLİ : Kredi kartı veya banka kartı ile (SSL Korumalı İnternet Sitemizden) online olarak güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  2. ÖDEME ŞEKLİ : Ödemelerini Havale, EFT veya Banka Şubelerinden yapmak isteyen kursiyerlerimiz için banka bilgileri aşağıda sunulmuştur. (Ödemelerini bu yolla (Havale-EFT) yapmak isteyen kişilerin, ödeme gerçekleştikten sonra banka dekontunu; atusem@atilim.edu.tr’ye göndermesi ve teyit alması gerekmektedir)

HAVALE - EFT İÇİN BANKA BİLGİLERİMİZ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ATÜMEK İKTİSADİ KAMU MÜESSESESİ